Business

Audi-rijders geven gas in Turbocompetitie


Audi-rijders hebben het gaspedaal gevonden in de Turbocompetitie en staan nu aan kop met een mooi gemiddeld rendement van 10,5%. Ford-bezitters vinden we op de tweede plek met een rendement van 7,4%.

Eigenaren van alle andere automerken staan in de min; deelnemers die een Tesla rijden bungelen onderaan met een min van 21%.

Denk-stemmers weer bovenaan

Opvallend verder is dat wat betreft politieke overtuiging Denk-stemmers weer bovenaan staan met een plus van 12,5%. Partij voor de Dieren-aanhangers maken zich maar lastig los van de laatste plaats met een negatief resultaat van bijna 42%.

Dan nog een blik op sport. Hardlopers gaan aan kop, maar het houdt niet over qua rendement: zij boeken gemiddeld een plusje van 1,4%. Deelnemers die helemaal niet aan sport doen, staan onderaan (-12,4%).

Maandwinnaar mei

Over de maand mei heeft de heer Hunink onder spelnaam Pannekoek het beste resultaat neergezet. Hij speelde 73,8% bij elkaar! Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Ook meespelen met de Turbocompetitie? Doe vandaag nog mee!
De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.
Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B…


Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie
 1. 10:30
  Audi-rijders geven gas in Turbocompetitie


 2. 08:55
  Lauwe opening verwacht, weer gedoe rond Philips en olie een tikje goedkoper
  5


 3. 01 jun
  Een gespreide portefeuille bouwen met ETF’s

Gerelateerd
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.