News

Bachelor Fabrizio gaat confrontatie aan na seksroddel: ‘Heb hier geen zin in’

Let op, dit artikel bevat spoilers over De Bachelor: België.

In de villa in Griekenland zong lange tijd het gerucht dat de vrouw die ‘als eerste haar benen zou spreiden voor Fabrizio’ een plek in de finale zou bemachtigen. De opmerking kwetst de bachelor. Nadat hij het bespreekt tijdens zijn dates met Sanne, Madieke en Esmee, besluit hij om de aanstichter van dit verhaal aan te spreken.

“De weg naar Margaux is spannend. Ik had me voorgenomen om heel rustig en duidelijk te communiceren met Margaux en zorgen dat ze begrijpt wat ik voel, wat ik bedoel en hoe jammer ik het vind dat er bepaalde uitspraken zijn gedaan”, vertelt Fabrizio.

Eenmaal op bezoek bij de tante en oma van Margaux vinden de twee een plekje op slechts enkele meters gehoorafstand om de confrontatie aan te gaan.

Terwijl Fabrizio zijn hart lucht, voelt Margaux zich vooral verraden door de andere vrouwen. Ja, de opmerking is gemaakt, maar ze is naar eigen zeggen niet de enige die het heeft gezegd. “En op die manier was dat niet gezegd, want ik gebruik die woorden niet.”

Het duurt niet lang voordat Fabrizio’s humeur omslaat: hij heeft hier helemaal geen zin in. “Ik heb geen zin om mij te verantwoorden voor dingen die niet gebeurd zijn en als er insinuaties worden gemaakt van: ze zit in de finale, omdat ze hebben geneukt… Kom nou.”

Bovendien wílde hij wel op die manier de connectie aangaan met de vrouwen die meegaan op een romantische, laatste date voor de finale. Iets waar Fabrizio nu sterk aan twijfelt door de roddel van Margaux. “Ik vind haar nog steeds leuk en een knappe vrouw. Ik denk dat ze oprecht is, maar mijn vertrouwen is misbruikt. Ik hecht daar veel waarde aan op dit moment.”

Uiteindelijk krijgt Margaux, na Sanne en Madieke, een roos. Maar dat betekent nog niet dat het pad vrij is voor een zorgeloze toekomst. Er is namelijk nog iets wat besproken moet worden, want hoe zit het nu tussen Margaux en haar ex met wie ze al dan niet samenwoont? 

Hoe dat afloopt, zie je volgende week donderdag in De Bachelor: België bij Videoland.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.