Sports

BetCity zorgt na deal met Van der Meijde voor nieuwe stunt op transfermarkt


Woensdag, 13 april 2022 om 20:30

Stefan Coerts
• Laatste update: 17:51

ADVERTORIAL – De geruchten worden steeds hardnekkiger: voormalig Oranje-international Andy van der Meijde krijgt versterking bij BetCity. Meerdere insiders rondom de oud-speler van onder andere Ajax, Everton en PSV bevestigen dat er een heus team wordt gebouwd rondom de rechtsbuiten van weleer.

Afgelopen donderdag al wist sportmarketeer Chris Woerts bij Vandaag Inside te melden dat Van der Meijde versterking krijgt. Volgens Woerts wordt er een heuse realityserie gemaakt rondom Van der Meijde, wat hem niet vreemd is: eerder was er een realitysoap rondom Van der Meijde en zijn vrouw.

Hoe de invulling bij BetCity er exact uit gaat zien is onduidelijk. De bookmaker zelf wil niet reageren. De aanbieder van sportweddenschappen verraste vriend en vijand door begin oktober de Nederlandse markt te betreden met Van der Meijde als boegbeeld. Het begrip ‘transfertje maken’ werd bekend door heel Nederland. Volgens de geruchten spelen de rugnummers 8 en 10 een rol, terwijl Van der Meijde zelf zijn wedstrijden met rugnummer 7 speelde. Zijn er opnieuw transfertjes naar BetCity gemaakt?

Van der Meijde stopte in 2010 met voetballen na een carrière die hem langs Ajax, FC Twente, Internazionale, Everton en PSV bracht. Ook speelde de geboren Arnhemmer 17 interland waarin hij een keer scoorde. Zijn carrière begon veelbelovend, maar ging uiteindelijk als een nachtkaars uit. Vervolgens werd hij bekend op YouTube met ‘Andy in de auto’ en als TV-personality.

Transfertje maken en 30 keer je inzet voor een overwinning van Barca tegen Frankfurt? Ga naar BetCity!

Gerelateerd

Meer sportnieuws


Reageer


Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.