Sports

Bosz looft ‘één van beste Ligue 1-spelers’: ‘Als hij slaapt rent hij nog steeds’

Peter Bosz denkt dat Olympique Lyon-middenvelder Maxence Caqueret (foto rechts) een kanshebber is voor het Franse nationale elftal. De Nederlandse trainer is onder de indruk van zijn pupil, al ziet Bosz wel nog een belangrijk verbeterpunt.

Op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Stade Rennais praat Bosz over Caqueret, die onder de Nederlander een vaste waarde is geworden bij Lyon. “Als hij minder balverlies lijdt, maakt hij kans op een plekje bij het Franse elftal.”

“Hij maakt veel onderscheppingen en is één van de beste spelers in de Ligue 1. Ik heb de indruk dat wanneer hij slaapt, hij nog steeds aan het rennen is”, gaat Bosz verder, die meermaals dezelfde tip gaf aan Caqueret. “Ik heb hem vaak verteld dat hij geen makkelijk balverlies moet lijden.”

Waar Lyon het in de eerste seizoenshelft slecht deed, gaat het nu steeds beter met de ploeg van Bosz. De coach is daar uiteraard tevreden mee. “We zijn op alle punten verbeterd, met en zonder bal. We doen het nu anders. Het systeem is veranderd.” Lyon staat op dit moment negende in de Ligue 1.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s

Meer video’sSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.