Sports

Complimentenregen van Mourinho: ‘Vitesse geweldig, compliment voor de trainer’

AS Roma-trainer José Mourinho geeft Vitesse een groot compliment. Zijn ploeg werd in Rome tot het uiterste gedwongen, maar gaat wel door in de Conference League.

Na de 0-1 in Arnhem van vorige week wist Vitesse wat er moest gebeuren. Door de goal van Maximilian Wittek leek de ploeg van Thomas Letsch op weg naar een verlenging, tot Tammy Abraham daar een stokje voor stak.

“Ja, de avond was geweldig, want we zitten bij de loting. Dat was de taak”, zegt Mourinho tegen ESPN. “Ik verwachtte nooit dat we het makkelijk zouden krijgen, dat zag je aan de spelers die ik opstelde. De media vroegen zich af of ik spelers rust zou geven. Dat deed ik niet, omdat ik wist dat het niet makkelijk zou worden.”

Mourinho krijgt de vraag of Roma niet dominanter had kunnen spelen. “Omdat je Nederlands bent, zou je Vitesse meer credits moeten geven en minder kritisch op ons moeten zijn. Ik heb ze de credits gegeven, ze hebben geweldig gespeeld. Ik moet de trainer een groot compliment geven, hij heeft zijn ploeg heel goed voorbereid. Bazoer heeft veel problemen veroorzaakt voor ons, net als Dasa. De wedstrijd was lastig, omdat zij het goed deden.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s

Meer video’sSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.