Sports

‘De Vrij verlengt contract om in de zomer toch te vertrekken’


19:38 – Stefan de Vrij lijkt op weg naar de uitgang bij Internazionale, maar de kans is groot dat hij zijn contract nog gaat verlengen. De Oranje-international kan een nieuwe verbintenis tekenen zodat de Italiaanse club iets meer voor de voetballer kan krijgen.

'De Vrij verlengt contract om in de zomer toch te vertrekken'


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

De verdediger wordt al maandenlang gelinkt aan meerdere Premier League-clubs. Newcastle United werd genoemd, maar vooral Tottenham Hotspur zou serieus in de markt zijn voor de international van het Nederlands elftal. Dat heeft alles te maken met Antonio Conte, die voor de spelersgroep staat bij de Engelse club. Hij werkte vorig seizoen nog succesvol samen met De Vrij bij Internazionale, waar de trainer en de speler kampioen werden.

De Vrij heeft een contract tot medio 2023 in Milaan. De club moet hem daardoor komende zomer verkopen om nog iets aan hem te verdienen, tenzij hij zijn contract verlengd. Dat lijkt te gaan gebeuren, meldt La Gazetta dello Sport. Op die manier kan Inter ervoor zorgen dat de verdediger niet voor een spotprijs vertrekt, terwijl er afspraken gemaakt worden dat hij ook niet voor de hoofdprijs hoeft te vertrekken. Naar verluidt mag de mandekker verkassen bij een bod van twintig miljoen euro.

De voormalig Feyenoorder kwam in 2018 transfervrij bij Inter na een aantal succesvolle seizoenen bij Lazio Roma. In Milaan ontpopte hij zich tot sterkhouder en nu kan de ploeg dus ook nog winst op hem maken, mocht een club het gewenste bedrag op tafel leggen.

Eenmalige actie op 10 en 11 mei: Win 10x je inzet als er 25 of meer doelpunten vallenSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.