Lifestyle

Deze 3 sterrenbeelden zullen sneller teruggaan naar hun ex


Voor sommigen van ons is teruggaan naar je ex-partner een no-go, terwijl anderen hier geen probleem mee hebben. Ben je naïef, vergevingsgezind of kun je gewoon moeilijk loslaten? De astrologie vertelt ons welke sterrenbeelden hoogstwaarschijnlijk het snelst teruggaan naar hun ex-partner.

Leeuw

Hoe zelfverzekerd de Leeuw ook wil overkomen, hij of zij zal altijd een zwak hebben voor zijn of haar exen. Leeuw vindt het lastig om herinneringen met een vorige lover achter zich te laten en wil precies weten waarom zijn of haar liefje niet meer met Leeuw in een relatie wil zitten.

Dit sterrenbeeld wil vaak dat dingen sneller en beter gaan en daardoor vindt Leeuw het moeilijk om een break-up te accepteren, want dat voelt voor een hem of haar als helemaal opnieuw moeten beginnen. Maar als de grote liefde van Leeuw vreemdgaat, dan is het een ander verhaal. Dan komt namelijk de keiharde kant van de Leeuw naar boven en hoeven ze diegene nooit, maar dan ook nooit meer terug.

Vissen

Vissen zijn simpelweg vergevingsgezind van aard. Ze hebben een groot hart, empatisch vermogen en proberen altijd het beste in mensen te zien. Hierdoor vertrouwen ze snel op de lieve woorden van hun ex-partner en zit de kans er dik in dat ze teruggaan naar hun oude liefde.

Daarnaast hecht het sterrenbeeld Vissen veel waarde aan mooie momenten beleven samen en vinden ze het moeilijk om deze momenten uit zijn of haar hoofd te krijgen. Maar vergis je niet, want als je Vissen te erg hebt gekwetst dan zullen ze never meer bij je terugkomen.

Lees ook
Oppassen maar: deze vier sterrenbeelden onthouden alles

Maagd

Het is misschien niet leuk om te horen, maar dit sterrenbeeld is een tikkeltje naïef. Maagd gelooft in ‘de ware’ en ‘liefde op het eerste gezicht’. En als Maagd denkt zijn of haar levenspartner gevonden te hebben dan zullen ze diegene niet snel dumpen. Als Maagd zelf gedumpt wordt, dan heeft dit sterrenbeeld sterk de behoefte om terug te gaan naar die ene vertrouwde persoon.

Een Maagd gaat voor de liefde door het vuur, zoekt een échte wederhelft en is het teken van de dierenriem dat het snelst terug zou gaan naar hun ex-partner.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: Getty ImagesSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.