Sports

“Dit is toch wel triest”


2 juni 2022 – Noa Lang staat door zijn recente uitlatingen vol in de spotlights. John van ‘t Schip vindt het onverstandig dat de 22-jarige aanvaller zich zo heeft uitgesproken.

Van 't Schip laakt uitspraken Lang: "Dit is toch wel triest"


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Lang stelde deze week in een interview in Het Laatste Nieuws dat hij het Belgische voetbal heet heeft gemaakt en men volgend seizoen zal ‘bidden dat er nog een Noa Lang rondloopt’. Ook gaf de voormalig speler van Ajax aan dat hij ervan overtuigd is dat hij de wereldtop gaat halen.

“Als Zlatan Ibrahimovic zoiets zou zeggen, dan kun je er nog om lachen. Maar dit is toch wel triest”, aldus Van ‘t Schip bij Ziggo Sport. “Je moet daar ook mee oppassen. Hij staat aan het begin van zijn carrière. Je kunt best wel een uitgesproken mening hebben, maar dit soort dingen gaan hem niet helpen.”

Van ‘t Schip vreest dat medespelers, tegenstanders en eventueel clubs die belangstelling hebben op de uitspraken gaan terugvallen. “Zij gaan ook denken: wat halen we in huis? Je kunt wel uitgesproken zijn en zeggen wat je vindt, maar niet op deze wijze”, aldus de trainer. “Het heeft ook wel wat, maar je moet wel echt stevig in je schoenen staan om dat soort uitspraken te doen en ook met het vervolg om te gaan.”Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.