Lifestyle

Erica Meiland heeft een plekje in de gemeenteraad bemachtigd


Je bent hier: Home
> Celebs
> Compleet onverwacht: Erica Meiland heeft een plekje in de gemeenteraad bemachtigd

Compleet onverwacht: Erica Meiland heeft een plekje in de gemeenteraad bemachtigd

Erica Meiland werd als lijstduwer van de Partij voor de Inwoners in Noordwijk ingezet. Vaak worden bekende mensen gebruikt als lijstduwers om aandacht te genereren voor een partij, maar ditmaal bleek lijstduwer Erica wel heel populair. Met 305 voorkeursstemmen heeft de realityster een plekje in de gemeenteraad weten te bemachtigen.

Erica in de gemeenteraad

Niemand had verwacht dat Erica de politiek in zou gaan en ook nog eens een zetel zou veroveren in de gemeenteraad in Noordwijk. Zelfs haar eigen familie zag het niet aankomen. Maar het is toch echt zo. Als lijstduwer stond ze onderaan de kieslijst, dus ze had niet veel kans. Met maar liefst 305 voorkeursstemmen heeft zij nu toch een zetel.

Lees ook
Schoonmaakster Nadège uit Chateau Meiland ernstig ziek: ‘Over mijn toekomst is nog weinig duidelijk’

Erica ziet het best zitten om gemeenteraadslid te worden. Al heeft ze eigenlijk totaal geen idee hoe het er aan toe gaat in een gemeentehuis, geeft ze toe. “Ik ben enthousiast om het te doen als ik genoeg stemmen krijg. Als je echt dingen wilt verbeteren, dan zie ik het wel zitten. Ik ben heel erg voor transparantie in de politiek. Transparant zijn is iets dat wij met onze programma’s wel gewend zijn en dat spreekt mij ook heel erg aan, dus dat is wel iets wat ik in zou kunnen brengen.”

We zijn benieuwd hoe de realityster het gaat doen in de gemeenteraad.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunopressSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.