Business

Google Play-users Rusland kunnen betaalde apps niet meer downloaden en updaten – Tablets en telefoons – Nieuws


Dat wil ik best geloven ja. Niet omdat alle Russen massaal voorstander zijn van geweld en oorlog, maar omdat ze daar in een andere dimensie leven dan wij. Ze worden daar al decennia lang gehersenspoeld door overheidspropaganda en denken dat Putin een held is die Oekraïne wil bevrijden van de Nazi’s. Dat dat allemaal verzonnen is, zullen ze nooit gaan snappen, en de rest van het westen, die zich nu tegen Rusland keert, zijn dus ook allemaal evil en staan aan de kant van de “Nazi’s”.

De meeste mensen daar doen geen moeite om alternatieven nieuwsbronnen te raadplegen voor informatie over wat er nou echt gaande is. Die slikken alle sprookjes op de door de staat gecontroleerde TV als zoete koek. Moet jij je eens in hun schoenen plaatsen. Stel je eens voor dat wat wij hier horen niet klopt. Dat er helemaal geen oorlog is en alle beelden van kapotgeschoten steden niet echt zijn. En dat de Russen ons inderdaad komen bevrijden van onze tirannie door overheden die ons hersenspoelen met anti-Russische propaganda. Stel je dat gewoon eens voor. Lukt dat? Nee, mij ook niet. Maar voor Russen aan de “andere kant” geldt dat net zo goed.

Maakt ze dat massaal Putin-supporters? Zeker. Ze weten immers niet beter. Maakt ze dat allemaal slechte mensen die graag dood en verderf willen zaaien over de westerse wereld? Zeker niet. In de Russische media wordt niet eens gesproken over een oorlog. Ze hebben het over een “speciale militaire operatie”, en doen net of er nauwelijks weerstand is. Ze leven gewoon op een andere planeet dan wij, en het maakt niet uit hoeveel sancties je ze oplegt, de enige manier om ze uit de Matrix te krijgen is door ze de echte waarheid te laten geloven. En dat gaat je niet lukken door Minecraft uit de store te halen. Dat kan alleen door het Putin regime en de sprookjes die ze verspreiden te stoppen. De problemen los je niet op met economische sancties vanuit onze kant. Die kunnen ze alleen zelf oplossen. De meeste Russen denken dat onze media ook vol zit met leugens, en zullen die nooit gaan geloven, zelfs als het niet geblokkeerd was. Moeten we het dan maar niet doen? Nee, ik denk dat alle beetjes helpen. Misschien zijn er nu mensen daar die hun fart app niet meer kunnen downloaden en eens rond gaan zoeken wat er nou echt aan de hand is, en alvast voorbereid worden op de waarheid? Ik denk dat ze de hele store uit moeten zetten voor Rusland, niet alleen de betaalde apps. Hoe meer de gewone bevolking daar merkt van de oorlog, hoe beter.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.