Entertainment

Guy Ritchie gaat live-action remake van klassieke Disney-film ‘Hercules’ regisseren


Niemand minder dan de bekende regisseur Guy Ritchie gaat een live-action remake maken van de geliefde Disney-film Hercules uit 1997. De liedjes in Hercules vormden ongetwijfeld een soundtrack voor de kinderjaren van veel kinderen uit de jaren 90, en velen kennen het verhaal van Hercules die een echte held moet worden om zijn onsterfelijkheid terug te krijgen.

Hercules is de volgende film die onderdeel is geworden van de ‘klassieke’ Disney-collectie die een live-action make-over ondergaat. Ritchie bewees dat hij in staat was om oude Disney-animaties naar de moderne wereld te brengen toen hij de remake van Aladdin uit 2019 regisseerde, waarin Will Smith te zien was, en nu zal hij opnieuw de touwtjes in handen nemen voor de nieuwe Hercules-film, zo weet The Hollywood Reporter te melden. Disney is momenteel op zoek naar schrijvers om aan het project te werken, terwijl Joe en Anthony Russo, die ons onder andere Avengers: Endgame en Infinity War hebben gebracht, als producenten betrokken zullen zijn bij de film.

Disney-remakes

De originele Hercules uit 1997 werd oorspronkelijk geregisseerd door Ron Clements en John Musker. De stem van de hoofdpersoon werd ingesproken door Tate Donovan, terwijl andere castleden Susan Egan, James Woods en Danny DeVito waren. Het is nog niet duidelijk of de nieuwe versie van de film de muzikale elementen van het origineel zal behouden, hoewel andere live-action remakes zoals Beauty and the Beast en The Lion King allemaal nummers bevatten die ook in de klassieke films te horen waren.

Het nieuws van deze live-action adaptatie van Hercules komt in de aanloop naar de release van enkele van Disney’s andere live-action remakes, waaronder Snow White-remake, geregisseerd door Marc Webb, en The Little Mermaid, geregisseerd door Rob Marshall en met Halle Bailey als Ariel. Omdat het schrijfproces voor Hercules dus nog aan de gang is, is er nog geen releasedatum vastgesteld.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.