Entertainment

HBO Max ‘nog niet helemaal live’ en kampt met opstartproblemen


De nieuwe streamingdienst HBO Max, die vandaag in Nederland werd gelanceerd, lijkt nog niet helemaal vlekkeloos te werken. Verschillende gebruikers klagen op Twitter dat ze tegen problemen aanlopen. Het mediateam van HBO Max Nederland reageert daarop door te zeggen dat de dienst nog niet helemaal live is. 

Abonnees die dachten met een gerust hart voor hun televisie plaats te nemen om aan de slag te gaan met de nieuwe streamingdienst HBO Max, zijn vanaf vandaag waarschijnlijk een teleurstelling rijker. De dienst, die met veel bombarie werd aangekondigd, werkt namelijk nog niet helemaal naar behoren. Verschillende nieuwe abonnees van de streamingdienst wendden zich tot Twitter om te klagen. Zo zou de dienst bij sommige mensen nog niet te downloaden zijn in de App Store en gaat het streamen ook nog niet zo vloeiend als zou moeten. Problemen die het mediateam van HBO Max Nederland wegschuift als opstartproblemen. 

HBO Max

De Twitter-feed van HBO Max stroomt momenteel vol met tweets over het zogenoemde ‘providerprobleem’ waarmee diverse klanten kampen: “Ik heb net geabonneerd en ook al betaald, maar als ik iets aanklik om te kijken staat er “geen provider in Nederland”. Elke keer als ik iets wil afspelen, vraagt de site of ik al geabonneerd ben, maar ik ben net geabonneerd,” zo valt er te lezen. Volgens de dienst zelf is dat goed te verklaren, omdat deze nog niet honderd procent in de lucht zijn. “We zijn nog niet helemaal live dus het kan zijn dat er wat opstartproblemen zijn die vanzelf verholpen worden. Als het niet weggaat kan je het best even contact met onze klantenservice opnemen via http://help.hbomax.com,” luidt het antwoord van het mediateam. 

De langverwachte streamingdienst, die al tijden beschikbaar was in de Verenigde Staten, is vanaf vandaag ook in Nederland af te sluiten. De dienst, waarop titels als Chernobyl en Game of Thrones te vinden zijn, schaf je al aan voor respectievelijk 2,99 euro en 3,99 euro per maand, als je dat in de eerste maand doet. Klanten die later aanhaken betalen het dubbele. 

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.