Sports

‘Hij was echt kwaad en wilde me vermoorden!’


Zondag, 19 juni 2022 om 18:22

Rian Rosendaal
• Laatste update: 18:55

Leandro Paredes heeft doorgaans een goede band met Lionel Messi, zijn ploeggenoot bij Paris Saint-Germain en de Argentijnse nationale ploeg. Desondanks had het duo een flinke aanvaring tijdens een ontmoeting tussen PSG en Barcelona in de achtste finale van de Champions League in 2021, zo onthult Paredes in het YouTube-programma Caja Negra. Messi ruilde Barcelona overigens enkele maanden later in voor de Franse grootmacht.

“Hij werd kwaad omdat hij hoorde wat ik tegen mijn ploeggenoten zei. Dat maakte hem woest”, blikt Paredes terug op het incident van ruim een jaar geleden, nadat hij een overtreding op Messi had gemaakt. “Hij werd zelfs heel erg kwaad. Messi maakte het mij bijzonder moeilijk en wilde me echt vermoorden. En ik wilde alleen nog maar naar huis.” Paredes, die niet openbaart wat hij precies zei wat Messi zo kwaad maakte, benadrukt wel in het vraaggesprek dat het voorval geen invloed had op de vriendschappelijke band tussen de twee Argentijnse spelers.

Leandro Paredes kijkt toe hij Lionel Messi het duel aangaat namens Barcelona.

“We kwamen elkaar later tegen bij het nationale elftal van Argentinië en Messi deed toen net alsof er niets was gebeurd”, vervolgt Paredes zijn verhaal. “Messi heeft mij toen echt laten zien hoe hij is als persoon. En onze relatie was nog steeds hetzelfde. Als het incident nu ter sprake komt, kunnen we er gelukkig allebei om lachen. Maar toen was hij echt heel erg kwaad, Messi wilde me echt vermoorden!”, aldus Paredes, die nu een seizoen heeft samengespeeld met Messi bij PSG.


Gerelateerd

Meer sportnieuws
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.