Sports

“Hoeveel duidelijker moet ik zijn?”


11:00 – Arne Slot zit er niet op te wachten dat hij steeds wordt gevraagd naar een mogelijk overstap naar Ajax. De trainer van Feyenoord vindt het mooi dat Erik ten Hag naar Manchester United verkast, maar wil niet ieder persmoment worden geconfronteerd met de vacature in de Johan Cruijff ArenA.

Slot pissig na Ajax-vragen: "Hoeveel duidelijker moet ik zijn?"


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Ten Hag vertrekt zo goed als zeker van Ajax naar Manchester United, al is het nog wachten op witte rook vanuit Old Trafford. “Als de berichten kloppen, is dat absoluut een felicitatie waard”, tekende Voetbal International op de persconferentie op uit de mond van Slot. “Het is heel bijzonder dat straks bij zo’n grote club een Nederlandse trainer aan het roer zal staan. Dat is ook voor het Nederlandse trainersgilde een hele goede zaak.”

Slot werd zelf al meerdere keren genoemd als mogelijke opvolger van Ten Hag. Daar is de 43-jarige oefenmeester een beetje klaar mee. “Ik heb al heel vaak gezegd dat ik me er geen enkele voorstelling van kan maken. Hoeveel duidelijker moet ik zijn? Dit is een fantastische tijd om trainer te zijn van Feyenoord. We spelen de kwartfinale van de Conference League! Ik hoop dat ik het nu wederom duidelijk heb gemaakt. Gebruik dit antwoord zo lang het Ajax niet is gelukt nieuwe trainer te vinden.”

Na avonturen bij PEC Zwolle, SC Cambuur en AZ is Slot momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van Feyenoord. De oud-profvoetballer krijgt veel lof in Rotterdam-Zuid, al zijn het kampioenschap en de bekerwinst niet meer mogelijk. Daarom richt hij zich met zijn ploeg op de Conference League. Daarin speelt Feyenoord donderdagavond (21.00 uur) de return in de kwartfinele tegen Slavia Praag. De heenwedstrijd eindigde in 3-3.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.