Lifestyle

Janine uit Boer zoekt Vrouw vertelt over korte breuk met Sander


Je bent hier: Home
> Celebs
> BZV-Janine vertelt over korte breuk met Sander: ‘De tijd genomen om goed na te denken’

BZV-Janine vertelt over korte breuk met Sander: ‘De tijd genomen om goed na te denken’

Tijdens de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw kwam het hoge woord er eindelijk uit. Janine en Sander arriveerden samen op de reünie én de twee zijn nog samen! Toch vertelde Janine dat dat niet vanaf het begin zo is geweest. 

Pauze

Het stel nam na de opnames een break. Deze duurde uiteindelijk vijf weken. Janine heeft die tijd goed benut: “Ik heb toen rustig de tijd genomen om alles op een rijtje te zetten en echt goed na te denken,” vertelt ze. De twee lasten dan wel een pauze in, maar het contact bleef. “De druk is er dan af, en het ‘moeten’ ook. En dan ga je elkaar toch missen en je blijft elkaar wel spreken.”

Vanaf dat punt heeft het stel de draad rustig opgepakt, vervolgt Janine. “Niet elkaar meteen drie dagen achter elkaar zien, maar gewoon één dag. En dat werkte gelukkig heel goed!”

Lees ook
Boer Rob uit zijn frustratie: ‘Die berichten zijn zo negatief, het was bij de konijnen af’

Verliefd stel

Dat blijkt, want de twee zijn inmiddels heel gelukkig samen. Ze hebben de smaak goed te pakken, want Janine vertelt dat ze elkaar ‘het liefst elke week’ zien. Dat gaat helaas niet altijd even makkelijk. De twee zijn allebei druk met werken. “We moeten dat goed plannen. En als het mooi weer is, dan zijn er soms andere dingen te doen dan elkaar te zien.”

Hoe het de Friese Sander bevalt in Limburg? ‘Goed,’ onthult Janine. “Ook al zijn wij Limburgers wel heel anders. Ze hebben het wel eens over stugge Friezen, maar dat is Sander helemaal niet.” De rollen zijn bijna andersom. “Onze familie is wat meer op de achtergrond en Sander is juist heel open, druk en enthousiast,” aldus Janine.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA.nl | Beeld: KRO-NCRVSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.