Politics

Kris Kross Amsterdam en band met Cesar Zuiderwijk op Zandstock in ’t Zand

Zandstock op zaterdagavond in tent Beuk tijdens de Le Freak Show.

Zandstock op zaterdagavond in tent Beuk tijdens de Le Freak Show.© Archieffoto Marc Moussault

Mike Deutekom

’t Zand

Het festival Zandstock in ’t Zand (van 12 tot en met 14 augustus) heeft dit jaar een nieuwe opzet. De zaterdag is nu het domein van de dj’s en zondag komen de bands aan beurt. De grote publiekstrekkers zijn dit jaar de dj’s van Kris Kross Amsterdam en de band Sloper met Cesar Zuiderwijk en Mario Goossens.

Ook nieuw is de silent disco op vrijdag. Feest DJ Jordy, DJ Jeffrey, DJ Mats, Feest DJ Eric, Ray Poland en Guilty DJ Team verzorgen de muziek op de drie podia.

Op de dj-zaterdag is dit jaar Kris Kross Amsterdam de headliner. Daarnaast staan Rave van Fortuin, Team Rush Hour, Sweet le Freak en Miss Jacky op de mainstage. In de Beuk opent Zandtemmer DJ Jaap Lighthart gevolgd door Unknown Boys, Freddy Moreira, Sweet le Freak, #OJKB en afgesloten door DJ Jean.

De band Sloper is de grote naam op zondag, en staan samen met SCRUM, de Rolling Stones-tributeband Stones Sessions en The Euros op de mainstage van Zandstock. De Beuk wordt bemand door: DJ Arne, DJ Stamble, Nilicious, Miss Jacky, Praia del Sol, Rob Lee, Johnny 500, Sweet le Freak en de stage wordt afgesloten door Zandtemmer DJ Bakero.

Tickets kosten op vrijdag 7,50 euro en voor de zaterdag en zondag betaal je 22,50 euro. Voor een heel weekend ben je 42,50 euro kwijt. Kaarten zijn te verkrijgen op de website www.zandstock.nl

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.