Sports

LIVE-discussie: Heerenveen vecht voor laatste kans, Tobiasen moet improviseren

SC Heerenveen vecht zondag op bezoek bij Vitesse voor zijn laatste kans op deelname aan de play-offs om Europees voetbal. De Friezen staan momenteel tiende in de Eredivisie, maar hebben slechts één punt minder dan Go Ahead Eagles en FC Groningen.

Heerenveen-trainer Ole Tobiasen moet achterin flink puzzelen. Joost van Aken ontbreekt door een liesblessure en ook Nick Bakker kan niet meedoen, nadat hij vorige week uitviel in de derby tegen SC Cambuur. Bovendien is Syb van Ottele nog niet volledig fit. Hij zit dan ook op de bank, terwijl Lucas Woudenberg noodgedwongen in het centrum van de driemansdefensie speelt. 

Vitesse is al zeker van de play-offs, maar probeert nummer zeven FC Utrecht achter zich te houden. De Arnhemmers moeten het tegen Heerenveen zonder de geschorste Riechedly Bazoer stellen. Jeroen Houwen (jukbeen), Maximilian Witek (schouder), Yann Gboho (lies) en Dominik Oroz (dienstplicht in Oostenrijk) zijn eveneens niet inzetbaar. Basisplaatsen zijn er voor Tomas Hajek en Enzo Cornelisse.

De opstellingen
Vitesse: Schubert; Doekhi, Rasmussen, Hajek; Dasa, Bero, Cornelisse, Tronstad, Manhoef; Buitink, Openda

SC Heerenveen: Mulder; Van Ewijk, Van Beek, Dresevic, Woudenberg, Kaib; Tahiri, Haye, Halilovic; Sarr, Van Hooijdonk

Video player

Check de laatste video’s

Meer video’sSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.