Lifestyle

Marcel van Roosmalen officieel gedemoniseerd door Ongehoord Nederland


NPO-Radio 1-stercolumnist Marcel van Roosmalen (BNNVARA) is donderdag ‘officieel gedemoniseerd’ door het NPO-NPO 1-televisieprogramma Ongehoord Nieuws van de zwakzinnigrechtse ledencomplotomroep Ongehoord Nederland. Dit laat Van Roosmalen weten via Twitter.
 

Artikel gaat verder na tweets.

 
Niet geheel ongerelateerd aan deze ‘officiele demonisering’ door de staatsgesubsidieerde televisie van Ongehoord Nederland twitterde van Roosmalen ook een foto van het NSB-logo op A4-formaat in prachtige kleureninkjetprint. Deze werd hem toegestuurd via de papieren post.

Van Roosmalen bedankt zowel FvD als Ongehoord Nederland voor deze ongevraagde NSB-post maar ook de Kamer van Koophandel, waarschijnlijk voor het publiceren van zijn adresgegevens in het openbare handelsregister.

 

 

Bekijk ook van Marcel van Roosmalen:

Gideon van Meijeren is een lizzard, hij heeft geen tenen maar schubben
‘Ik zou juist meer geven als Mattie en Wietze nooit meer te horen zijn’
Mark Rutte: pech, onkunde of gewoon geen mensenkennis?

 


 

Advertentie

True managed webspace

Lees ook deze artikelen

Richard de Mos

Geert Dales – Ongehoord Nederland-presentator Ahmed Aarad is tevens kandidaatsraadslid van Groep De MosOngehoord Nederland sloopt zichzelf met nachtmerrie Zwarte PietenjournaalNPO nóg groter – Ongehoord Nederland en Omroep Zwart toegelaten als aspirant-omroepenBRIEFJE VAN JAN – Aan Arnold KarskensYbeltje Berckmoes en Joost Niemöller weg bij Ongehoord NederlandHeel Holland Haat Ongehoord NederlandVideo – Ybeltje Berckmoes van Ongehoord Nederland interviewt Pim Fortuyn via bedreiger/medium Robbert van den BroekeYbeltje Berckmoes van Ongehoord Nederland (NPO) wil satirisch filmpje over Ongehoord Nederland censurerenBonusquote: ‘Ongehoord NL wil gewoon de macht pakken, Arnold Karskens wil invloed en een baantje’Concurrentie voor Ongehoord Nederland: Boeren willen eigen tv-omroep om uitleg te geven

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.