Lifestyle

Marieke Elsinga is zwanger van haar eerste kindje


Je bent hier: Home
> Celebs
> Leuk babynieuws: Marieke Elsinga is zwanger van haar eerste kindje

Leuk babynieuws: Marieke Elsinga is zwanger van haar eerste kindje

Marieke Elsinga deelde vanochtend tijdens de ochtendshow van Qmusic een heel leuk nieuwtje: de radio-dj is zwanger van haar eerste kindje!

Marieke is zwanger

Marieke Elsinga deelde het heugelijke nieuws met alle luisteraars door een een audioboodschap te laten horen van iemand die een kindje verwacht. Marieke geeft dan toe dat zij de gelukkige is.

“Ik ben zo blij dat het nu is verteld. Het werd ook wel tijd, want ik ben best al een tijdje op weg. Je begint het ook best een beetje te zien. Ik heb zelfs zo’n zwangerschapsbroek aan”, vertelt ze enthousiast.

De radio-dj is pas een paar dagen terug van haar maandje verlof. Marieke vond het fijn dat ze even helemaal alleen met haar vriend Sander kon genieten van het begin van de zwangerschap. “We zijn helemaal dolgelukkig”, vertelt ze stralend.

Lees ook
Terug van weggeweest: deze ochtend was Marieke Elsinga weer op de radio

Maandje pauze

De afgelopen weken was Marieke niet te horen op de radio. Ze had rust nodig om een burn-out te voorkomen, vertelde ze toen. Haar maandje rust heeft verder niks met de zwangerschap te maken, benadrukt ze.

“Ik was gewoon heel erg toe aan mentale rust. Wat ik wel denk, dat is ook wel weer het mooie, dat het me onbewust dat duwtje geeft gegeven om te zeggen: ik stop met over mijn grenzen heen gaan, ik kies voor mezelf. Omdat je niet alleen je eigen gezondheid hebt, maar ook een baby in je buik.”

We wensen Marieke heel veel geluk met haar zwangerschap!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: Brunopress

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.