Business

‘MS wil binnen jaar Xbox Cloud Gaming-streamingstick voor tv’s uitbrengen’ – Gaming – Nieuws


Volgens mij heeft Sony daar al heel duidelijk over gemaakt dat wat MS doet, zij niet willen gaan doen.

Verschil tussen deze 2 bedrijven is dat de ene overduidelijk een dikker spaarvarken aan het spit heeft hangen. Nintendo doet ook niet mee aan deze wedstrijd, heeft daar overduidelijk weinig/geen interesse in en Sony doet nu gewoon simpel PS Now samenvoegen met PS+

Momenteel staat MS nog ruimhartig toe dat je op diverse manieren voordelig laten we het maar noemen aan Game Pass Ultimate kan komen. Ik gok alleen dat de mensen die Gold naar Ultimate gestackt hebben voor 1 tot 13 euro, toch stiekem best veel zijn. Dat ga je als uitgever niet eeuwig volhouden.

Ik denk daarom ook wel dat straks deze 2 brands op een gelijkwaardig niveau gaan komen betreft wat een abonnement aan zal bieden. Je zou juist hopen als gamer zijnde dat er verschillende games in de verschillende abonnementen zitten zodat je veel voor ‘weinig’ kan spelen.

Het heeft niets te maken dat ze hun product niet serieus nemen, Sony kiest er gewoon duidelijk voor dat zij geld willen verdienen en MS kan het financieel veel beter hebben om een product, zelfs met verlies, in de markt te zetten – kijk naar Amazons tactiek – Nu het allerbelangrijkste: Ik zie niet in wat een game community eraan heeft dat een Sony/MS/Nintendo onder water verdwijnt. Ik denk uiteindelijk niets goed als je puur naar eindprijs kijkt.
Nintendo doet nog niet eens echt hardcore mee aan zo’n all you can eat game netflix abo en Sony is hooguit aan het pootje badderen aankomende maand, want inhoudelijk veranderd er weinig behalve dat je ietsje meer gaat betalen als je het duurste abo kiest. Al zal je dat via diverse acties/kortingen bij de retailers vast wel weer naar beetje oude niveau kunnen brengen.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.