Lifestyle

Muziek carrière voor boer Rob? De kersenboer komt met eigen nummers


Je bent hier: Home
> Celebs
> Boer Rob werkt hard aan zijn muziekcarrière: deze persoon is de inspiratie voor zijn hitjes

Boer Rob werkt hard aan zijn muziekcarrière: deze persoon is de inspiratie voor zijn hitjes

Helaas voor Boer Rob eindigde zijn Boer zoekt Vrouw-avontuur niet met succes. Wel heeft hij veel inspiratie gekeregen door zijn deelname aan het programma. Een succesvolle muziekcarrière ziet de kersenboer wel zitten. Een deel van zijn muziek is nu te beluisteren op Spotify. 

Grote liefde muziek

Boer Rob is al vanaf zijn zevende bezig met muziek, het is dan ook een grote liefde van hem. Boer Rob heeft al een paar hitjes op Spotify staan, onder de naam RJ69. “Een stukje invloed Rock ’n Roll en een stukje ‘klein gespeeld’, dus een beetje kampvuurmuziek”, dat is zijn muziek in een notendop.

De deelname van Boer zoekt Vrouw is een grote inspiratie geweest voor de kersenboer. De inspiratie voor zijn nummers komt van niemand minder dan -tromgeroffel- Boer zoekt Vrouw-deelnemer Wendy. “Ja, ze heeft me zeker geïnspireerd”, vertelt boer Rob aan De Telegraaf.

Lees ook
Schrik niet: zoveel verdient Yvon Jaspers per ‘Boer zoekt Vrouw’-aflevering

Nummer één

Eerder vertelde boer Rob al dat hij houdt van muziek maken en dat hij daar graag verder in wilt gaan. Maar hij liet ook weten dat kersen telen nog steeds op nummer één staat. “De kans dat je als zanger echt doorbreekt is heel klein. Daarom ben ik altijd realistisch gebleven. Ik ga voor mijn kersenteelt, maar muziek blijft mijn passie.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: KRO-NCRVSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.