Entertainment

Netflix kondigt tweede én derde seizoen aan van successerie ‘Heartstopper’


Netflix heeft misschien wel een reputatie opgebouwd voor het vroegtijdig stoppen van verschillende series, maar soms zit er ook een serie tussen waar het bedrijf een lange toekomst in ziet. Dat laatste is nu het geval met Heartstopper, de goed ontvangen romantische komedie van Netflix. Niet alleen kondigt de streamingsdienst een tweede seizoen aan, maar ook mogen de schrijvers meteen aan de slag met een derde seizoen.

Het is een moeilijke tijd voor Netflix, en dus zou je verwachten dat het doek valt voor de ene na de andere serie. In het geval van Heartstopper blijkt juist het tegenovergestelde waar, aangezien Netflix zowel een tweede als een derde seizoen heeft goedgekeurd. Juist het feit dat er groen licht is gegeven voor twee seizoenen tegelijkertijd is een zeldzaamheid voor Netflix. Dat zegt al genoeg over hoe Netflix deze serie ziet. Daarnaast wist de serie ook een flinke culturele impact te maken, terwijl de kosten voor de serie allerminst groot waren. Dat geldt als een belangrijke reden voor Netflix om door te gaan met de serie, juist nu de streamingsdienst in zwaar weer zit.

Geweldige recensies

Wat ook meetelt, is dat het eerste seizoen van Heartstopper een perfecte score van 100% kreeg op Rotten Tomatoes. Netflix heeft daarmee een serie in handen waar unaniem lof voor is. Het coming-of-age verhaal over de tieners Charlie en Nick heeft ook daarom veel toegevoegde waarde voor Netflix. Mocht je deze serie helemaal over het hoofd gezien hebben, gaat het eerste seizoen van Heartstopper over de vriendschap tussen Charlie en Nick, precies op het punt dat ze allebei vermoeden dat hun gevoelens voor elkaar wel meer zouden kunnen zijn dan vriendschap. Tegelijkertijd hebben ze als tieners het er moeilijk mee om dit tussen hun perikelen op school een plekje te geven. Dit alles wordt volgens critici met zo veel charme verteld, dat kijkers “geen moment durven weg te kijken.” Olivia Colman speelt ook een rol in de serie, en de voice-over in de serie wordt gedaan door Stephen Fry.

Wanneer een tweede seizoen van Heartstopper er komt, is nog niet bekend. Mocht je het eerste seizoen nog niet gezien hebben en benieuwd zijn, vind je hieronder een trailer voor dat seizoen.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.