Entertainment

Nicolas Cage over ‘angstaanjagende’ schurkenrol in ‘The Batman’-vervolg


De Amerikaanse acteur Nicolas Cage zou dolgraag onderdeel uitmaken van het potentiële vervolg op The BatmanDat vertelt hij in een interview met FOXDe acteur, die binnenkort te zien is als een fictieve versie van zichzelf in de actiekomedie The Unbearable Weight of Massive Talentheeft ideeën voor een ‘angstaanjagende schurkenrol’ in de sequel op de DC-film. 

Als het aan de Amerikaanse acteur Nicolas Cage ligt, gaat hij de grote antagonist spelen in het mogelijke vervolg op de recent verschenen DC-film The Batman. Dat zegt hij in de microfoon van FOX tijdens zijn bezoek aan SXSW. Hoewel Cage de film naar eigen zeggen nog niet gezien heeft, lijkt het hem geweldig om een ‘angstaanjagende schurk’ tegenover Robert Pattinson neer te zetten. “De slechterik die Vincent Price speelde in de show uit de jaren 60, Egghead, ik denk dat ik Egghead wil proberen,” zegt hij. “Ik denk dat ik hem absoluut angstaanjagend kan maken. “En ik heb een concept voor Egghead. Dus laat het ze weten bij Warner Bros., ik ben echt in voor Egghead.”

Comeback van Cage

Het valt moeilijk te ontkennen dat de Amerikaanse acteur Nicolas Cage de laatste paar jaar van topacteur op wereldniveau is afgezakt naar opvulling van derderangs budgetbaktitels. Toch lijkt er de laatste tijd weer wat licht door de wolken te komen voor de Oscarwinnende Amerikaan. Zijn laatste twee films –  Pig van regisseur Michael Sarnoski en de nog te verschijnen fictieve biopic The Unbearable Weight of Massive Talent – werden beide geprezen door de critici. In eerstgenoemde film kruipt Cage in de huid van Rob, een verwilderde truffelzoeker die vanwege de ontvoering van zijn prijswinnende zwijn moet terugkeren naar Oregon. Massive Talent is een ode aan het leven van Cage, waarin hij zichzelf speelt en op parodische wijze alle rollen uit zijn carrière moet samenvoegen om zijn dierbaren te redden. 

Het is nog niet bekend of Matt Reeves en Warner Bros. uberhaupt plannen hebben voor een vervolg op The Batman, laat staan welke schurken in deze film de revue zullen passeren. Mocht er een vervolg komen, dan houdt Cage zich in ieder geval ten zeerste aanbevolen. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.