Sports

Ontwikkelingen zetten rechtszaak Promes in een ander licht


0:30 – In de de rubriek ‘Gisteren gemist’ zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 8 maart.

Ontwikkelingen zetten rechtszaak Promes in een ander licht


‘Promes bekende steekpartij aan familie in geheime telefoontaps’
Quiny Promes heeft met meerdere familieleden gesproken over zijn betrokkenheid bij de steekpartij. De profvoetballer bekende zijn daden in verschillende telefoongesprekken terwijl hij niet wist dat hij door de politie werd getapt.

Recordbrekende Lewandowski en Bayern vernederen Salzburg
Bayern München heeft zich dinsdagavond met groot machtsvertoon geplaatst voor de kwartfinale van de Champions League. Mede dankzij een historische hattrick van Robert Lewandowski zette de Duitse grootmacht Red Bull Salzburg met 7-1 opzij.

Fout Van Dijk wordt Liverpool net niet fataal tegen Internazionale
Liverpool heeft dinsdagavond met pijn en moeite de kwartfinales van de Champions League bereikt. Op het eigen Anfield werd met 0-1 verloren van Internazionale, maar dat was na de eerdere 0-2 overwinning in Milaan voldoende voor een plekje in de volgende ronde.

KNVB laat Sparta voor zes minuten terugkeren naar Arnhem
Het restant van de wedstrijd tussen Vitesse en Sparta Rotterdam wordt binnenkort alsnog gespeeld. Dat heeft de KNVB dinsdagavond laten weten. Dat betekent dat de Rotterdammers voor zes minuten blessuretijd naar Arnhem zullen moeten afreizen. Een datum is nog niet bekend.

‘Barcelona heeft beste papieren en doet Mazraoui aanbieding’
De toekomst van Noussair Mazraoui lijkt dan toch bij FC Barcelona te liggen. De verdediger van Ajax wordt begeerd door meerdere Europese topclubs, maar tekent waarschijnlijk bij de Catalanen. Fabrizio Romano weet dat Barcelona momenteel de beste papieren heeft.

FIFA hakt knoop door en stelt belangrijke wedstrijd Oekraïne uit
De nationale ploeg van Oekraïne hoeft pas in juni tegen Schotland te spelen in de strijd om een WK-ticket. De FIFA heeft namelijk besloten dat het onder de huidige omstandigheden niet mogelijk is om te spelen. Rusland wordt op zijn beurt uitgesloten van deelname aan de play-offs.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.