Entertainment

Paul Walker krijgt tien jaar na zijn dood postuum ster op Hollywood Walk Of Fame


Fast and Furious-ster Paul Walker krijgt tien jaar na zijn dood postuum een ster op de Hollywood Walk of Fame. Walker stierf in een auto-ongeluk in november 2013 terwijl hij bezig was met de productie van Furious 7, waarin hij zijn rol als Brian O’Conner weer zou vertolken. Walker verscheen ook in films als She’s All That, Eight Below en The Lazarus Project voorafgaand aan zijn dood, en deze maand kondigde de Hollywood Chamber of Commerce aan dat zijn werk nu dus zal worden geëerd met een ster.

De film was een van de vele Fast and Furious-films waarin Walker tijdens zijn jarenlange acteercarrière was verschenen, en de makers brachten eer aan hem met een emotionele afscheidsscène waarin de personages van Walker en Vin Diesel uit elkaar gingen. De officiële website van de Walk of Fame liet weten dat Walker een van de drie mensen is die postuum een ster zullen ontvangen, waaronder de voor een Academy Award genomineerde actrice Juanita Moore en zangeres Jenni Rivera.

Meadow Walker

Walkers dochter, Meadow, vierde het nieuws door een foto van haar vader in zijn jonge jaren te delen en te vieren dat hij deel uitmaakte van de ‘Hollywood Walk of Fame Class of 2023!’ “Gefeliciteerd papa!,” zo schreef ze bij haar post. “Ik weet dat de jonge jij het nooit zou geloven! Ik weet ook dat je naar beneden kijkt met je aanstekelijke glimlach en je in verlegenheid gebracht en dankbaar voelt. Je hebt dit verdiend en verdient het en meer. Ik hou van je!”

Naast Walker zijn de andere beroemdheden die volgend jaar op de beroemde Walk of Fame zullen worden erkend: Uma Thurman, Lenny Kravitz, Mindy Kaling, Vince Vaughn, Jon Favreau en de Jonas Brothers, evenals collega Fast and Furious-ster Ludacris, die eerder samen met Walker in vier films speelde voordat de acteur overleed.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.