Sports

Ronaldo komt in vakantie met duidelijk signaal richting Ten Hag


16:25 – Cristiano Ronaldo lijkt er naar uit te kijken om binnenkort aan de slag te gaan met manager Erik ten Hag. De routinier van Manchester United heeft momenteel vakantie, maar dat weerhoudt hem er niet van om flink te blijven trainen. Dat liet hij aan zijn volgers weten via Twitter.

Ronaldo komt in vakantie met duidelijk signaal richting Ten Hag


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De superster uit Portugal plaatste een foto vanuit de sportschool en lijkt klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Onder Ten Hag moeten de hoge verwachtingen in Manchester weer eens worden waargemaakt. Tijdens het afgelopen voetbaljaar speelden The Red Devils op geen enkel gebied een serieuze rol in de strijd om de prijzen. Dat moet vanaf nu anders gaan op Old Trafford.

Het was in eerste instantie twijfelachtig of de 37-jarige Ronaldo voor zou komen in de plannen van Ten Hag. De nieuwe manager maakte aan die onzekerheid snel een einde. De recordinternational van Portugal ligt nog een jaar vast bij zijn club en wil zijn tweede periode in Manchester succesvol afsluiten. Afgelopen seizoen kwam hij tot 24 doelpunten in 38 wedstrijden.

Ten Hag nam tot nu toe al afscheid van Paul Pogba, Nemanja Matic, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juan Mata en Lee Grant. Zij vertrokken allemaal transfervrij bij United. Ronaldo krijgt dus wel een kans om zich in de basis van de nieuwe trainer te knokken. United begint het seizoen van de Premier League op zondag 8 augustus met een thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.