Sports

Steijn verlaat ADO en trekt naar Eredivisie: ‘Ben denk ik speler die daar past’

Sem Steijn (20) speelt volgend seizoen in de kleuren van FC Twente. De aanvallende middenvelder, nu nog actief bij ADO Den Haag, maakt na dit seizoen transfervrij de overstap naar De Grolsch Veste.

Dat maakt Twente dinsdagavond via de officiรซle kanalen bekend. Steijn heeft een contract getekend tot de zomer van 2025, met een optie voor nog een jaar. “Sem is een frisse speler met de goede mentaliteit, een positieve jongen”, reageert technisch directeur Jan Streuer op de transfer.

“Sem is een aanvallende middenvelder die veel in de zestienmeter van de tegenstander komt en scorend vermogen heeft. Voor FC Twente is Sem een ideale voetballer; een talentvolle Nederlandse transfervrije speler die zich bij ons verder wil ontwikkelen. Wij verwachten dat hij dat bij FC Twente gaat doen”, aldus de technisch directeur van de club uit Enschede.

Steijn zelf is erg blij dat hij na dit seizoen in de Eredivisie gaat spelen. “Ik ben heel blij met de overstap komend seizoen naar FC Twente, een mooie club. Tijdens de gesprekken gaf FC Twente mij een goed gevoel en vertrouwen. Ik ben denk ik een speler die past bij FC Twente. Ik heb bijna altijd voor ADO Den Haag gespeeld en wil dit seizoen nog met de club spelen voor promotie en belangrijk zijn voor het team. Daarna gaat de focus op FC Twente.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideoโ€™s

Meer videoโ€™sSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.