Sports

Stekelenburg, fitte Ihattaren en veel jeugd op eerste Ajax-training Schreuder


11:51 – Alfred Schreuder is begonnen aan zijn nieuwe klus als hoofdtrainer van Ajax. Vrijdagochtend leidde hij de eerste training van de Amsterdammers, hoewel de meeste spelers van de A-selectie nog ontbraken. In plaats daarvan was zag hij veel jeugdspelers aan het werk. 

Stekelenburg, fitte Ihattaren en veel jeugd op eerste Ajax-training Schreuder


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Een zestal bekende namen uit de hoofdmacht waren wel aanwezig. Onder hen de 39-jarige Maarten Stekelenburg, die toch nog een seizoen bij Ajax actief blijft. De verwachting is dat hij snel zal bijtekenen, waarmee de club het keepersbestand weer compleet heeft en dus geen versterking onder de lat zal halen. Remko Pasveer ontbrak overigens nog; volgens Johan Inan van het Algemeen Dagblad liet hij zijn in februari gebroken vinger controleren met de bedoeling om groen licht te krijgen om weer mee te kunnen trainen. 

Inan zag op de training ook ‘een fitte Ihattaren’, evenals Kik Pierie en Lisandro Magallán. Die laatste twee zijn voorlopig terug in Amsterdam na hun uitleenbeurten bij respectievelijk FC Twente en Anderlecht. Perr Schuurs en Sean Klaiber – die volgens het Algemeen Dagblad in de belangstelling staan van verschillende buitenlandse clubs – waren de laatste twee ‘A-spelers’ op de eerste training van Schreuder.

Lees ook: ‘Ajax staakt keeperszoektocht; interesse voor drietal verdedigers’

Programma
Ajax traint nog enkele dagen in eigen huis, voor het tussen 27 juni en 3 juli het traditionele trainingskamp in De Lutte belegt. Pas op 6 juli sluiten de (meeste) internationals aan, waarna de Amsterdammers tussen 27 en 23 juli opnieuw op trainingskamp gaan, dit keer in Oostenrijk. De tot dusver geplande oefenduels speelt Ajax tegen SV Meppen (28 juni), SC Paderborn (2 juli) en Red Bull Salzburg (19 juli). Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.