Sports

Ten Hag moet vrezen voor vertrek Ronaldo


8:32 – Erik ten Hag moet serieus vrezen voor een vertrek van sterspeler Cristiano Ronaldo bij Manchester United. Eerder leek hij nog voornemens om met de nieuwe trainer op jacht te gaan naar prijzen, maar de Portugees zou nu geconcludeerd hebben dat dat gezien de situatie van de club een lastig verhaal wordt.

Geruchten nemen toe: Ten Hag moet vrezen voor vertrek Ronaldo


Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schreef het Portugese Record vrijdagochtend, nadat deze week al veel werd gespeculeerd over de toekomst van Ronaldo. De aanvaller sprak al meerdere keren met Ten Hag en zou wel degelijke overtuigd zijn van zijn plannen om aanvallend voetbal te spelen, maar heeft minder vertrouwen in de transferzomer die zijn club voor de boeg heeft. Hij is bang dat United niet de aankopen kan doen die United een titelkandidaat kunnen maken.

De twijfels over het aanblijven van Ronaldo klinken steeds meer in de media. Zo schreef het Italiaanse La Repubblica een week geleden al dat de speler aan een vertrek dacht. De reden die toen werd genoemd was overigens een andere, namelijk dat Ronaldo twijfels had of hij in de tactische aanpak van Ten Hag zou passen. Een hereniging met José Mourinho bij AS Roma werd toen als verrassende optie genoemd. 

Bayern München
Donderdag klonk echter een andere bestemming voor Ronaldo. De 37-jarige vedette zou in München het vertrek van Robert Lewandowski bij Bayern moeten opvangen. Het nieuws werd gebracht door het Spaanse AS, evenals verschillende Engelse media. Uiteraard blijft het afwachten waar de toekomst van Ronaldo ligt, maar de kans dat hij in Manchester blijft lijkt gezien de berichtgeving inderdaad steeds kleiner te worden.

Lees ook: Ten Hag schrikt: Bayern wil Cristiano Ronaldo bij vertrek LewandowskiSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.