Politics

Waar waren de hondentaks, kattentaks en tegeltaks?


Ik miste verschillende dingen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Ik wil een hogere hondentaks: honden horen niet in een woning opgesloten met af en toe een buitenmomentje. En dan de hondenpoep. Ik werk op een buitenschoolse opvang in een park in Amsterdam. Geweldig! Als er maar niet steeds door poep gelopen wordt. Buiten de hondenveldjes moeten honden aangelijnd zijn, maar hondenbezitters trekken zich er niets van aan en worden agressief als je ze aanspreekt. Ik zou dagelijks toezicht willen en boetes, gefinancierd door de hondentaks. Ik wil ook een hoge kattentaks: veel mensen hebben een tot twee katten. Meestal struinen die dag en nacht buiten rond, doden ze in Nederland jaarlijks miljoenen vogels, en ook mollen, en schijten ze de tuinen vol. Europese regels zijn duidelijk: katten mogen buiten niet loslopen. En ik wil een tegeltaks: er is veel te weinig groen en dat wat er nog is verdwijnt met een nieuwe koper. Jammer dat zich hier geen partij aan waagt.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.