Politics

Walgelijk! Fascistisch extreemlinks vernielt verkiezingsposters van FVD: ‘Baudet gezicht bewerkt en bekrast’

Het is weer eens zover. Er komen verkiezingen aan. Iedereen weet wat dat betekent: FVD-posters worden beklad, kapot gesneden, en anderszins vernield. Want in de oorlog tegen wat zij niet vinden Deugen gaat extreemlinks steeds weer héél ver.

Veel verkiezingsposters van Forum voor Democratie zijn beklad of vernield in de gemeente Vlissingen. Met name het gezicht van Thierry Baudet moest het ontgelden. Dat is overal beklad, vernield en anderszins toegetakeld. Er zijn daarbij ander meer viltstiften, tape en spuitbussen gebruikt.

Deze woensdag was Baudet zelf in Vlissingen. Hij legde toen ook uit waarom zijn foto op veel FVD-posters staat. “Mijn geest is aanwezig in alle gemeenten.” aldus de FVD-leider.

Blijkbaar werd hem dat niet in dank afgenomen door extreemlinks. Erg werd door die cryptofascisten meteen in actie gekomen. Hop, alle verkiezingsposters even beschadigen. Want Baudet en FVD ‘Deugen’ niet. Dat bepalen zíj́, de professionele Deugers van Nederland.

Het rare is dat je, als je links moet geloven, juist zou denken dat dit soort acties typisch zijn voor rechts Nederland. Niets is minder waar. Al dit intolerant, asociaal en antidemocratisch gedrag komt uit linkse hoek. Iedere. Keer. Weer.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Maar ja, zeg daar maar iets van. Als je dat doet ben je meteen een radicaal-rechtse nationalist. Toch, linkse gekken van GroenLinks?Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.