Sports

Zwaar gehavend Utrecht ziet toch kansen tegen PSV: ‘Kunnen we wat uithalen’

PSV gaat zondag op bezoek bij een zwaar gehavend FC Utrecht. De Domstedelingen hebben te maken met het coronavirus, blessures en een schorsing.

Hidde ter Avest, Bart Ramselaar, Othmane Boussaid en Mimoun Mahi ontbraken vrijdag op de training en lijken ook tegen de Eindhovense titelkandidaat verstek te laten gaan, weet het Algemeen Dagblad. Daarnaast kampt Henk Veerman met een blessure en is Mark van der Maarel geschorst. Trainer René Hake moet dan ook flink puzzelen. Zo lijkt linksback Djevencio van der Kust als rechtsachter te gaan spelen.

Ondanks alle perikelen ziet Haké kansen tegen PSV, dat donderdag in de Conference League nog met 4-4 gelijkspeelde tegen FC Kopenhagen. “Als je vier doelpunten tegen krijgt kun je daar natuurlijk wel dingen uithalen wat voor ons interessant kan zijn. Daarnaast scoren ze ook vier keer en dan zie je dat ze ook kwaliteit hebben om doelpunten te maken. Ze zijn bijvoorbeeld gevaarlijk met indraaiende voorzetten en daar moeten we op voorbereid zijn”, aldus de Utrecht-coach op de clubsite.

Utrecht en PSV trappen zondag om 14.30 uur af in De Galgenwaard. Waar de Eindhovenaren in een titelstrijd zijn verwikkeld met Ajax, liggen de Domstedelingen op koers om zicht te plaatsen voor de play-offs. Desondanks staat de positie van Hake onder druk.


Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s

Meer video’sSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.